Verwijzing

Er zijn verschillende manieren om u aan te melden bij mij. U kunt zelf met mij contact opnemen of via een huisarts of praktijkondersteuner (POH-GGZ).

Om voor vergoeding van de behandeling in aanmerking te komen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of specialist. De verwijsbrief dient voor de Basis GGZ te zijn en dient geschreven te zijn voorafgaand aan de behandeling. Ook staat erin vermeld dat het gaat om (het vermoeden van) een DSM-stoornis en een omschrijving daarvan. Houd er rekening mee dat u altijd uw eigen risico zelf moet betalen. Bij aanmelding zonder verwijsbrief ontvangt u de rekening zelf.

Kijk ook onder ‘Tarieven’ voor meer informatie.

Praktijklocatie

Per 19 november is mijn praktijk aan huis geopend, naast de vestiging in de Huisartsenpraktijk Hopveld in Den Dungen.

De bezoekuren zijn:

  • maandag van 8:30 tot 17:00 - Locatie Hopveld 35, Den Dungen (Sint-Michielsgestel)
  • dinsdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • woensdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • donderdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in het bijgebouw achter de woning. U loopt door de poort naar achter en dan is het de meest linker deur in het bijgebouw. Daar stapt u de hal in, dit is ook meteen de wachtkamer. U kunt hier plaatsnemen, ik kom u daar ophalen. Parkeren kan op de oprit.

Locatie Hopveld 35, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in de huisartsenpraktijk, tegenover Basisschool De Wegwijzer. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer aan uw linkerhand na binnenkomst, ik kom u daar ophalen. U hoeft zich niet te melden bij de assistente. Parkeren kan gratis op straat.