Kwaliteit

Ik ben een BIG-geregistreerd gezondheidszorgpyscholoog. Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en aspirant lid van de vereniging van EMDR therapeuten (VEN). Ik werk volgens de beroepscode van het NIP. Door middel van bij- en nascholing en intervisie blijf ik mij ontwikkelen als psycholoog.

Jolijn van der Aalst GZ-Psycholoog is opgenomen in het Kwaliteitsregister van het ZorgInstituut Nederland. Hierdoor weet u zeker dat de hulp die u krijg van goede kwaliteit is. Een kopie van het kwaliteitsstatuut kunt u hier vinden.Praktijklocatie

Per 19 november is mijn praktijk aan huis geopend, naast de vestiging in de Huisartsenpraktijk Hopveld in Den Dungen.

De bezoekuren zijn:

  • maandag van 8:30 tot 17:00 - Locatie Hopveld 35, Den Dungen (Sint-Michielsgestel)
  • dinsdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • woensdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • donderdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in het bijgebouw achter de woning. U loopt door de poort naar achter en dan is het de meest linker deur in het bijgebouw. Daar stapt u de hal in, dit is ook meteen de wachtkamer. U kunt hier plaatsnemen, ik kom u daar ophalen. Parkeren kan op de oprit.

Locatie Hopveld 35, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in de huisartsenpraktijk, tegenover Basisschool De Wegwijzer. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer aan uw linkerhand na binnenkomst, ik kom u daar ophalen. U hoeft zich niet te melden bij de assistente. Parkeren kan gratis op straat.