Wie is Jolijn van der Aalst

In 2005 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Maastricht. Daarna heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) in 2010 afgerond. In 2017 heb ik de basisopleiding tot EMDR- therapeut afgerond.

Ik beschik over een ruime ervaring in het bieden van zowel individuele als groepsbehandelingen en met diverse probleemgebieden. Ik werk cliëntgericht en maak met name gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en EMDR .

Binnen mijn werk staat persoonlijk contact met de cliënt centraal, waarbij ik een groot belang hecht aan het opbouwen van een vertrouwensband.

Ik heb op verschillende plekken gewerkt als GZ-psycholoog, oa. op de afdeling Medische psychologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bij de teams Adolescenten, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten), Ziekenhuispsychiatrie en Angst van de Reinier van Arkel Groep en bij Tactus Verslavingszorg. Sinds mei 2014 ben ik als zelfstandige verbonden aan de psychologenpraktijk Haga & Dijkstra c.s in Den Bosch, hier werk ik momenteel nog steeds.

In 2018 ben ik met mijn gezin naar Den Dungen verhuisd. Dit was het moment om ook een eigen praktijk te starten.

Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met de andere zorgaanbieders in het dorp en de omliggende dorpen/ steden. Daarom zal ik een deel van mijn werkzaamheden uitvoeren vanuit de huisartsenpraktijk Het Hopveld.

Voor wie liever aan huis komt, eind 2019 zal ook de locatie aan het Grinsel 83A in Den Dungen in gebruik worden genomen.


Praktijklocatie

Per 19 november is mijn praktijk aan huis geopend, naast de vestiging in de Huisartsenpraktijk Hopveld in Den Dungen.

De bezoekuren zijn:

  • maandag van 8:30 tot 17:00 - Locatie Hopveld 35, Den Dungen (Sint-Michielsgestel)
  • dinsdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • woensdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen
  • donderdag van 8:30 tot 14:00 - Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

Locatie Grinsel 83A, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in het bijgebouw achter de woning. U loopt door de poort naar achter en dan is het de meest linker deur in het bijgebouw. Daar stapt u de hal in, dit is ook meteen de wachtkamer. U kunt hier plaatsnemen, ik kom u daar ophalen. Parkeren kan op de oprit.

Locatie Hopveld 35, Den Dungen

De praktijk is gevestigd in de huisartsenpraktijk, tegenover Basisschool De Wegwijzer. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer aan uw linkerhand na binnenkomst, ik kom u daar ophalen. U hoeft zich niet te melden bij de assistente. Parkeren kan gratis op straat.