Wie is Jolijn van der Aalst

In 2005 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Maastricht. Daarna heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) in 2010 afgerond. In 2017 heb ik de basisopleiding tot EMDR- therapeut afgerond.

Ik beschik over een ruime ervaring in het bieden van zowel individuele als groepsbehandelingen en met diverse probleemgebieden. Ik werk cliëntgericht en maak met name gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en EMDR .

Binnen mijn werk staat persoonlijk contact met de cliënt centraal, waarbij ik een groot belang hecht aan het opbouwen van een vertrouwensband.

Ik heb op verschillende plekken gewerkt als GZ-psycholoog, oa. op de afdeling Medische psychologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bij de teams Adolescenten, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten), Ziekenhuispsychiatrie en Angst van de Reinier van Arkel Groep en bij Tactus Verslavingszorg. Sinds mei 2014 ben ik als zelfstandige verbonden aan de psychologenpraktijk Haga & Dijkstra c.s in Den Bosch, hier werk ik momenteel nog steeds.

In 2018 ben ik met mijn gezin naar Den Dungen verhuisd. Dit was het moment om ook een eigen praktijk te starten.

Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met de andere zorgaanbieders in het dorp en de omliggende dorpen/ steden. Daarom zal ik een deel van mijn werkzaamheden uitvoeren vanuit de huisartsenpraktijk Het Hopveld.

Voor wie liever aan huis komt, eind 2019 zal ook de locatie aan het Grinsel 83A in Den Dungen in gebruik worden genomen.


Praktijklocatie

De praktijk is gevestigd in de Huisartsenpraktijk Hopveld in Den Dungen.

Huisartsenpraktijk Hopveld
Hopveld 35
5271 XP Den Dungen

De bezoekuren zijn:

  • maandag van 8:30 tot 17:00

  • dinsdag van 8:30 tot 12:30

  • woensdag van 8:30 tot 12:30

Vanaf eind 2019 wordt een praktijk aan huis geopend in Den Dungen